Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Χορηγίες - Σχεδιασμός Marketing



Τομέας Οικονομικών και Marketing
Τμήμα Marketing


Θεσσαλονίκη 25 Μαΐου 2015
Αριθμός Πρωτοκόλλου: ΤΟΜ 10 / 25.5.2015


Θέμα: Σχεδιασμός Marketing


Αγαπητοί συνεργάτες,

Το Τμήμα Marketing θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το αναλυτικό πλάνο αναφορικά με τις δυνατότητες χορηγίας σε όλο το φάσμα των διοργανώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016 και την Εθνική Ομάδα, θα παρουσιαστεί έως τα τέλη Ιουλίου 2015.

Για την αποφυγή παρερμηνειών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο Ν 2725/99 και τις τροποποιήσεις αυτού όπως ισχύει σήμερα και σύμφωνα με το Κεφάλαιο Ε’, Άρθρο 33, Δικαιώματα – Υποχρεώσεις Αθλητών περί Αθλητικών Ομοσπονδιών, ισχύουν τα παρακάτω:

Παράγραφος 4

Επιτρέπεται σε αθλητή ατομικού ή ομαδικού αθλήματος να συνάπτει συμβάσεις χορηγίας ή διαφήμισης προϊόντων ή υπηρεσιών με φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εφόσον τούτο δεν αντίκειται στους τεχνικούς κανονισμούς του αθλήματος, στους κανονισμούς της οικείας Ομοσπονδίας ή της Δ.Ο.Ε.
Οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου απαιτείται να εγκριθούν από την οικεία Αθλητική Ομοσπονδία και με μέριμνα της να κατατεθούν στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.. Αν δεν συντρέχει μια από τις προϋποθέσεις, οι συμβάσεις είναι ανίσχυρες και δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα.

Παράγραφος 5

Η προσφορά υπηρεσιών στις Εθνικές Ομάδες είναι ύψιστη υποχρέωση των αθλητών. Αθλητής που αρνείται αδικαιολόγητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντίστοιχη Εθνική Ομάδα τιμωρείται, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον ειδικό κανονισμό του άρθρου 27 του παρόντος Νόμου, με ποινή αποκλεισμού από τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλου και στερείται τις κάθε είδους παροχές τις Ομοσπονδίας. Αθλητής που τιμωρείται για άρνηση προσφοράς των υπηρεσιών του στην Εθνική Ομάδα, στερείται επίσης των κάθε είδους παροχών της Πολιτείας, των ευεργετημάτων που προβλέπονται από τις διατάξεις του παρόντος και των τυχόν ειδικών φορολογικών απαλλαγών.

Κατά συνέπεια, καμία έγγραφη ή προφορική συμφωνία μεταξύ τρίτων, δεν δεσμεύει σε καμία περίπτωση την ΕΓΟ, η οποία και οφείλει να ακολουθήσει πιστά όλες τις απαιτούμενες νόμιμες διαδικασίες.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας

Για τον Τομέα Οικονομικών και Marketing,

Αργύρης Λογοθέτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.