Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τομέας Επικοινωνίας

Ομάδα εργασίας 
Τμήμα επικοινωνίας 



Αριθμός  Πρωτοκόλλου ΤΕΜ 1 / 5-5-2015  



Για να οργανωθεί καλύτερα η νέα αρχή του αθλήματος μας μέσα στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία δημιουργήθηκε η ομάδα εργασίας. Μοιράστηκαν όμως οι αρμοδιότητες ανα τομείς σε υποομάδες. 

Ο τομέας ο δικός μας θα έχει την ευθύνη της επικοινωνίας. Δεν υπάρχει καλύτερος πρέσβης του αθλήματος από την διαφανή, αληθινή κι απρόσκοπτη επικοινωνία. Δύσκολα θα βρεθεί καλύτερος καταλύτης στην εύρυθμη λειτουργία και αποτελεσματικότητα των άλλων τομέων αλλά και καθηκόντων από την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία και τους συλλόγους αφενός αλλά και αφετέρου τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος, μα ακόμα και της κοινωνίας από όπου αναμένεται να αντλήσουμε καινούριος φίλους που θα κρατήσουν ζωντανό το όνειρο, το όραμα και την αγάπη μας για το άθλημα. 

Σκοπός μας να παρέχουμε έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση αλλά και για να αντλήσουμε ιδέες, προτάσεις ή ακόμα και προβληματισμούς ή ενστάσεις. 

Την ομάδα επικοινωνίας την αποτελούν οι: 


  • Αλεξάνδρα Κρητίδη, 
  • Δήμητρα Καλινδέρη και ο 
  • Σταύρος Σταύρου.  
H επιλογή έγινε με κριτήριο την συνεργασία που έχουμε ήδη μεταξύ μας, την ομοιότητα στις απόψεις και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που έχει ο καθένας μας στο πρόσωπο του άλλου. 

Μαζί μας μπορείτε να επικοινωνείτε στο e mail: media@egobowling.gr

Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα σε κάθε σύλλογο και αθλητή και σας διαβεβαιώνουμε για 
την καλύτερη δυνατή συνεργασία μας σε κάθε περίπτωση! 

Για τον τομέα επικοινωνίας 
της ομάδας εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.