Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Κόστος Παιχνιδιών Περιφερ Διασυλ Ατομικού


Τομέας Οικονομικών και Marketing

Ημερομηνία22 Μαΐου 2015
Αριθμός Πρωτοκόλλου: ΤΟΜ 9 / 22.5.2015


Θέμα: Κόστος Παιχνιδιών Περιφερειακού Διασυλλογικού Ατομικού Πρωταθλήματος 29 – 31 Μαΐου 2015


Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

Αναφορικά με την διοργάνωση του Περιφερειακού Διασυλλογικού Ατομικού Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις Περιφέρειες, παρακαλώ σημειώστε:

1. Αθήνα

Το κόστος των έξι (6) παιχνιδιών της προκριματικής φάσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου και το Σάββατο 30 Μαΐου, θα καταβληθεί από τον Σύλλογο ή τους Αθλητές απευθείας στην Αίθουσα Strike Bowling Χαϊδαρίουπριν την έναρξη του group στο οποίο συμμετέχει η Αθλήτρια ή ο Αθλητής και είναι 12 €. Η Αίθουσα είναι και η μόνη αρμόδια για την έκδοση του νόμιμου φορολογικού παραστατικού.

2. Θεσσαλονίκη

Το κόστος των έξι (6) παιχνιδιών της προκριματικής φάσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου και το Σάββατο 30 Μαΐου, θα καταβληθεί από τον Σύλλογο ή τους Αθλητές απευθείας στην Αίθουσα Ten Pin Καλαμαριάς, πριν την έναρξη του group στο οποίο συμμετέχει η Αθλήτρια ή ο Αθλητής και είναι 12,60 €. Η Αίθουσα είναι και η μόνη αρμόδια για την έκδοση του νόμιμου φορολογικού παραστατικού.


3. Κρήτη

Το κόστος των έξι (6) παιχνιδιών της προκριματικής φάσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου και το Σάββατο 30 Μαΐου, θα καταβληθεί από τον Σύλλογο ή τους Αθλητές απευθείας στην Αίθουσα Mega Place Χανίων, πριν την έναρξη του group στο οποίο συμμετέχει η Αθλήτρια ή ο Αθλητής και είναι 10 €. Η Αίθουσα είναι και η μόνη αρμόδια για την έκδοση του νόμιμου φορολογικού παραστατικού.


Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας.

Για το Τμήμα Οικονομικών και Marketing

Αργύρης Λογοθέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.