Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Πρόσκληση στους Ιδιοκτήτες Αιθουσών Μπόουλινγκ


Τομέας Οικονομικών και Marketing
Τμήμα Συνεργασιών


Ημερομηνία: 11 Μαΐου 2015
Αριθμός Πρωτοκόλλου: ΤΟΜ 5 / 12.5.2015


Θέμα: Πρόσκληση σε συνάντηση


Ο Τομέας Οικονομικών και Marketing, θα ήθελε να προσκαλέσει όλους τους ιδιοκτήτες Αιθουσών Bowling ή τους εκπροσώπους τους σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, στα γραφεία της ΕΓΟ, Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ, Κτίριο ΕΚΑΕ (Πρώην Ξενώνες) Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού στο Μαρούσι, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και ώρα 16:00.

Στην συνάντηση, θα παρουσιαστεί το βασικό πλαίσιο της διαδικασίας συνεργασίας ανάμεσα στην ΕΓΟ και τις Αίθουσες και οι νόμιμες διαδικασίες οι οποίες πρέπει να ακολουθηθούν.

Η συνάντηση δεν αποτελεί δέσμευση συνεργασίας για καμία από τις δύο πλευρές, αλλά σε αυτήν θα παρουσιαστούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία οι Αίθουσες που μετά την παρουσίαση θα επιλέξουν την συνεργασία με την ΕΓΟ, θα πρέπει να προσκομίσουν σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών.

Σας παρακαλούμε για την επιβεβαίωση ή όχι της παρουσίας σας και οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση αναφορικά με την συνάντηση, να απευθυνθείτε στο e-mail του Τομέα Οικονομικών και Marketing, fm@egobowling.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την συνεργασία και ελπίζουμε σε μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

Τμήμα Οικονομικών και Marketing



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.