Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
 
Τελικά Κατηγοριών A-B-C Bowlers ανά Περιφέρεια
 
Το τμήμα Μπόουλινγκ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ανακοινώνει την διεξαγωγή Περιφερειακού Διασυλλογικού Ατομικού Πρωταθλήματος, από 29 έως και 31 Μαΐου 2015, για την ανάδειξη των Τριών (3) Πρώτων Πρωταθλητών και Πρωταθλητριών, ανά κατηγορία Α-B-C Bowlers και ανά Περιφέρεια, για την Αγωνιστική Περίοδο 2014-2015.
 

Οι αγώνες, θα πραγματοποιηθούν σε τρεις (3) Περιφέρειες. Αναλυτικά:

 
  • στον Νότιο όμιλο οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα STRIKE Bowling Χαϊδαρίου,
  • στον Βόρειο Όμιλο στην αίθουσα TEN PIN Καλαμαριάς και
  • στον Όμιλο Κρήτης στην αίθουσα MEGA PLACE Χανίων. 
Στη διοργάνωση, έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι αθλητές και αθλήτριες, όλων των κατηγοριών A, B & C Bowlers, που οι Σύλλογοί τους έχουν εγγραφεί στην Ε.Γ.Ο. μέχρι και την 22α Μαΐου 2015.
Οι κατηγορίες των αθλητών/τριών, ισχύουν όπως ακριβώς αναφέρονται στις επίσημες λίστες των Συλλόγων τους και όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί από αγώνες κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Οι αθλητές/τριες έχουν δικαίωμα να παίξουν είτε στην περιφέρεια που ανήκει ο σύλλογος τους είτε στην περιφέρεια της μόνιμης κατοικίας τους.
 
Το κόστος των αγώνων για κάθε αθλητή/τρια, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., για κάθε αίθουσα ανά περιφέρεια θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αφού πρώτα έχει την έγκριση της Ε.Γ.Ο. και θα περιλαμβάνει το κόστος των παιχνιδιών της Προκριματικής φάσης (έξι / 6) και τα παιχνίδια της Τελικής φάσης (για όσους/ες αθλητές/ριες προκριθούν σε αυτήν) όπως αυτό περιγράφεται στην Προκήρυξη.
 
Οι αθλητές και αθλήτριες, πριν την έναρξη του κάθε γκρουπ και πριν την κλήρωση τους από τους διαιτητές για την τοποθέτησή τους στους διαδρόμους που θα αγωνιστούν, θα καταβάλλουν το αντίστοιχο αντίτιμο απ' ευθείας στην διοργανώτρια αίθουσα, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για την έκδοση του προβλεπόμενου από το νόμο παραστατικού.
 
Επίσης, ορίζεται παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε αθλητή/ρια που θα συμμετέχει στην διοργάνωση. Το παράβολο θα καταβάλλεται, με ευθύνη του Συλλόγου που ανήκει ο αθλητής/ρια, στην διοργανώτρια αρχή σε τραπεζικό λογαριασμό που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.
 
Διευκρινίζεται ότι: για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών (κατηγορία Junior) δεν θα υπάρχει παράβολο συμμετοχής από τους Συλλόγους.
 
 
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
 
Στην ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ (Προκριματικά), όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, θα αγωνιστούν σε έξι (6) παιχνίδια σύνολο κορυνών, για να αναδειχθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα προκριθούν στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ. Μπορούν να αγωνιστούν στα κάτωθι γκρουπ ανά Περιφέρεια:
 
Παρατήρηση: Σε περίπτωση που χρειαστεί και ανάλογα με τις συμμετοχές των Junior (κυρίως στον Νότιο Όμιλο), είναι στην διακριτική ευχέρεια των διοργανωτών, να τροποποιήσουν τις ημέρες και ώρες των Προκριματικών γκρουπ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των αθλητών/ριών. Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση. Δηλώσεις συμμετοχής αθλητών/ριων στους αγώνες, μπορούν να γίνουν ΜΟΝΟ από τους Συλλόγους που ανήκουν οι αθλητές και αθλήτριες, στο e-mail agonistiko@egobowling.gr από την Παρασκευή 22/05/2015 έως και την Τετάρτη 27/05/2015. Το ακριβές φορμάτ της Τελικής Φάσης (Κυριακή 31 Μαΐου 2015) με τον ακριβή αριθμό των προκρινόμενων ανά κατηγορία σε κάθε περιφέρεια, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Σε περίπτωση ισοπαλίας στην γενική κατάταξη, την υψηλότερη θέση (πρόκριση) θα λαμβάνει ο αθλητής/ρια με το μεγαλύτερο τελευταίο παιχνίδι, αν και πάλι υπάρχει ισοπαλία, το προτελευταίο παιχνίδι κ.ο.κ. Σε περίπτωση που στις τελικές φάσεις των αγώνων (γκρουπ των τεσσάρων) υπάρξει ισοπαλία, αυτή θα λύεται με την διαδικασία roll-off. Η Ε.Γ.Ο., θα βραβεύσει και τους τρεις καλύτερους νέους αθλητές και νέες αθλήτριες (Junior) ανά κατηγορία (3 ηλικιακές κατηγορίες) και στις τρεις περιφέρειες . Η βράβευση τους θα γίνει σύμφωνα με τον τελικό Μ.Ο. που θα διαμορφώσουν από τα προκριματικά.
 
Οι αθλητές/τριες (Junior) οι οποίοι θα προκριθούν στην Τελική φάση των αγώνων (Κυριακή 31 Μαΐου) προηγούνται στην κατάταξη των υπολοίπων αθλητών/ριων της κατηγορίας τους, ακόμη και αν ο τελικός Μ.Ο. τους, είναι μικρότερος από τον Μ.Ο. αθλητών/ριων που συμμετείχαν μόνο στην προκριματική φάση. Όλοι οι αθλητές/τριες, όλων των κατηγοριών, που θα συμμετέχουν στο Περιφερειακό Διασυλλογικό Ατομικό Πρωτάθλημα, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Διασυλλογικό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα για την ανάδειξη των Πρωταθλητών Ελλάδας όλων των κατηγοριών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 19 έως και τις 21 Ιουνίου 2015.
 
 Για ότι δεν προβλέπεται από την συγκεκριμένη προκήρυξη, αρμόδιοι είναι οι διοργανωτές, εκτός εάν αυτό προβλέπεται από τον Διεθνή Κανονισμό της E.T.B.F.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.