Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Bowling to the Olympics - 2η Ενημέρωση



Ομάδα Εργασίας
Τομέας Επικοινωνίας

Θέμα: Bowling to the Olympics - Αποστολή στο Τόκυο, 2η ημέρα

9/7/2015

Οι αθλητές έχουν τακτοποιηθεί με τις μπάλες και τον έλεγχό τους και σήμερα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.
Σήμερα και αύριο πολλοί αθλητές παίζουν προκριματικά με δικαίωμα επανασυμμετοχής. Το αξιοσημείωτο της ημέρας τα τρία 300άρια που τα έκαναν και τα τρία γυναίκες και μάλιστα Κορεάτισες: η Nahyun Lee, που είναι πρώτη στην ως τώρα κατάταξη με 760 κορύνες και 253,33 μ.ο, η Yeonju Hwang και η Jinsun Kim. Στους άνδρες ο πρώτος μέχρι στιγμής έχει 746 κορύνες και 248,66 μ.ο Τα ως τώρα αποτελέσματα τόσο των διεθνών παικτών όσο και των παικτών από την Ιαπωνία είναι ΕΔΩ


Μετά το τέλος και του 6ου γκρούπ οι συμμετοχές είναι 232 στους άνδρες και 106 γυναίκες. (Squad) Από την προκριματική φάση θα περάσουν 20 άνδρες διεθνής και 20 Ιάπωνες και απ τις γυναίκες θα περάσουν 19 διεθνής και 19 Ιαπωνέζες.

Σήμερα επισκεφτήκαμε το σήμα κατατεθέν της Ιαπωνίας τον πύργο του Τόκυο. Είναι πύργος τηλεπικοινωνιών και παρατηρητήριο. Από το 1958 που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα τον έχουν επισκεφτεί περισσότεροι από εκατόν πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι. Ο πύργος έχει ύψος 333 μέτρα και είναι η δεύτερη ψηλότερη κατασκευή στην Ιαπωνία. Το βάρος του είναι περίπου 4000 τόνοι.

Ο Πύργος του Τόκυο έχει δύο παρατηρητήρια. Το κυρίως παρατηρητήριο βρίσκεται στα 150 μέτρα και το δεύτερο και μικρότερο στα 250 μέτρα. Όταν ο ουρανός είναι καθαρός φαίνεται και από τα δύο παρατηρητήρια το όρος Φούτζι. Στη βάση του Πύργου υπάρχει η Foot Town. Ένα κτήριο 4 επιπέδων με μουσεία, εστιατόρια, μαγαζιά κλπ. Εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε το Ενυδρείο για να δείτε μια μεγάλη ποικιλία πανέμορφων και σπάνιων ψαριών από διάφορες θάλασσες του πλανήτη, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων με γνωστές φιγούρες όπως οι Beatles, Ιάπωνες αστροναύτες, ακόμα και ο Χριστός με τους μαθητές του στο Μυστικό Δείπνο και το Μουσείο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.
Ο Γιώργος κι η Γεωργία θα παίξουν ατομικό το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή θα παίξουν στις μικτές δυάδες σε ένα μπόουλινγκ που απέχει 40 λεπτά απ το ξενοδοχείο όπως μας είπαν. Αύριο το πρωί θα κάνουν και πάλι προπόνηση και το μεσημέρι θα βάλουμε τις μπάλες στο λεωφορείο για να μεταφερθούν. Υπενθυμίζουμε ότι τον τελικό θα τον δείξει η τηλεόραση.

Για τον Τομέα Επικοινωνίας
Αντα Κρητίδη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.