Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Bowling to the Olympics - 1η Ενημέρωση



Ομάδα Εργασίας

Τομέας Επικοινωνίας

Θέμα: Αποστολή στο Τόκυο. Ημέρα 1η


Η Εθνική Αποστολή έφτασε μετά από συνολικά 16 ώρες ταξίδι στο βροχερό Τόκυο. Το δρομολόγιο ήταν Αθήνα - Κωνσταντινούπολη κι από εκεί Τόκυο. Η Ιαπωνία είναι 6 ώρες μπροστά απ' την Ελλάδα.

Οι Ιάπωνες είναι πολύ ευαίσθητοι στα ζητήματα μετανάστευσης κι έτσι φωτογραφίζουν και παίρνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα από όλους όσοι μπαίνουν στη χώρα. Είναι πολύ φιλικός λαός και ευχαριστούν συχνά, αλλά ελάχιστοι μιλούν αγγλικά.

Την ίδια στιγμή που τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο ήρθαν και οι ολοκαίνουριες τέσσερεις μπάλες της Γεωργίας Σαγώνα στο δωμάτιο μας(!), δώρο απ' το Βασίλη Χαρτοφύλλη και την Brunswick όπως ακριβώς το είχε υποσχεθεί.

Η πρώτη μας ευχάριστη επίσκεψη, ήταν στο γραφείο του 'Eλληνα πρέσβη Κου Λουκά Καρατσώλη, που μας περίμενε. Μείναμε μια ώρα παρέα του, ενθουσιασμένοι απ' τη φιλοξενία και το ενδιαφέρον του, τόσο για το μπόουλινγκ, όσο και για να την ολοκληρωμένη ενημέρωση που μας έκανε για την Ιαπωνία. Εκ μέρους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Ομάδας Εργασίας του Μπόουλινγκ του δωρίσαμε συλλεκτικό μετάλλιο και ανανεώσαμε το ραντεβού για την Κυριακή, ημέρα των τελικών που θα ανταμώσουμε και πάλι.

Στη συνέχεια η μέρα περιλάμβανε τρύπημα στις μπάλες της Γεωργίας και μετά έλεγχο όλων των μπαλών απ' την Ιαπωνική ομοσπονδία. Μας ενημέρωσαν για το πρόγραμμα και πως οι τελικοί θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Οι διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν ακόμα δυό μαγαζιά μπόουλινγκ για τις ανάγκες της διοργάνωσης, εκτός απ' αυτό που υπάρχει στο ξενοδοχείο που μένουν όλες οι Εθνικές αποστολές και που είναι σε σύνολο 80 διάδρομοι σε δυo ορόφους.

Με λύπη είδαμε στο Ιαπωνικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, πρώτο θέμα την Ελλάδα και την οικονομική της κρίση. Ευχόμαστε όταν γυρίσουμε να έχουν γίνει βήματα προς το καλό της.

Για τον Τομέα Επικοινωνίας
απ' το μακρινό Τόκυο

Κρητίδη Αλεξάνδρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.