Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Τομέας Οικονομικών και Marketing






Αγαπητές φίλες και φίλοι του Αθλήματος,


Δεχθήκαμε την πρό(σ)κληση να συμμετέχουμε στην προσπάθεια ανασύστασης του Αθλήματος αναλαμβάνοντας τον Τομέα Οικονομικών και Marketing με μεγάλη την αίσθηση της ευθύνης που μας αναλογεί.

Σκοπός του τομέα είναι η δημιουργία όλων των απαραίτητων δομών, έτσι ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός για την απρόσκοπτη λειτουργία του Αθλήματος, ανεξαρτήτως των προσώπων που κάθε περίοδο θα στελεχώνουν τον τομέα.

Οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα κινηθούμε για να δομηθεί η νέα εποχή του αθλήματος είναι:

Νομιμότητα - Διαφάνεια - Αποτελεσματικότητα

Η λειτουργία του τομέα Οικονομικών και Marketing, έχει σχεδιαστεί με βάση τους επιμέρους τομείς Οικονομικών, Συνεργασιών, Μετακινήσεων και Marketing.

Τα πρόσωπα τα οποία στελεχώνουν σε πρώτη φάση τις λειτουργίες του τομέα είναι οι κ.κ. Βασίλης Ακάσης, Θωμάς Ρούτσης, Βαγγέλης Λούτας και Αργύρης Λογοθέτης, οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση την επαγγελματική τους δραστηριότητα και σταδιοδρομία για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες.

Για την καλύτερη οργάνωση και επιπλέον έλεγχο όλων των διαδικασιών, η επικράτεια έχει χωριστεί σε τρεις ζώνες:

1. Αθήνας (Z1)
2. Κρήτης (Z2)
3. Θεσσαλονίκης (Z3)

Για την κάθε ζώνη με σκοπό την αμεσότητα των διαδικασιών  θα επιλεγεί το επόμενο διάστημα ένας συνεργάτης του τομέα Οικονομικών και Marketing.

Το βασικό οργανόγραμμα του τομέα είναι:







Θα σας παρακαλέσουμε να δείξετε λίγη υπομονή τις επόμενες εβδομάδες, κατά τις οποίες σταδιακά θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά το Οργανόγραμμα του τομέα, τις επιπλέον δομές που θα δημιουργηθούν και τον νέο τρόπο λειτουργίας και συνεργασίας που μετά τις εισηγήσεις μας θα εγκρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και το Δ.Σ. της ΕΓΟ.

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξειδικευμένη βοήθεια στους Συλλόγους έτσι ώστε να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα νομικής και φορολογικής υφής, τα οποία τους βασανίζουν το τελευταίο διάστημα.

Οι Σύλλογοι οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε σε κάποια από τα παραπάνω θέματα, μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία από σήμερα μαζί μας στο επίσημο e-mail του τομέα, fm@egobowling.gr

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε για πολύ δουλειά με λίγα λόγια και ελπίζουμε ότι το διάστημα για το οποίο θα κριθεί αναγκαία η παρουσία μας στον συγκεκριμένο τομέα, θα βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του Αθλήματος.  

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

Μετά τιμής,


Αργύρης Λογοθέτης, Βασίλης Ακάσης, Θωμάς Ρούτσης, Βαγγέλης Λούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.