Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

1η Ανακοίνωση της Ομάδας Εργασίας


Λένε πως για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά κι έτσι είναι η πρώτη φορά που υπάρχει στο χώρο μας μια ομάδα εργασίας, που δεν εκλέχτηκε μέσα από την αντιπαλότητα, αλλά επιλέχτηκε με γνώμονα την θέληση για προσφορά, με ανιδιοτέλεια, με σκοπό να αναδιοργανώσει το ελληνικό μπόουλινγκ διαμέσου της Ε.Γ.Ο. 

Η ομάδα εργασίας όπως ανακοίνωσε η ΕΓΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της (
http://www.gymnastics.gr) αποτελείται από τους:

Παναγιώτη Αδαμίδη – Υπεύθυνος Συντονισμού της ομάδας (manager@egobowling.gr)

Μάκη Δονάκη – Υπεύθυνο αγωνιστικού τομέα (agonistiko@egobowling.gr)
Ελβίνα Σολδάτου – Υπεύθυνη τομέα κανονισμών και συλλόγων (
rules@egobowling.gr) και
Αργύρη Λογοθέτη – Υπεύθυνο τομέα οικονομικών και Marketing (fm@egobowling.gr)

Αλεξάνδρα Κρητίδη – Υπεύθυνη τομέα επικοινωνίας (media@egobowling.gr)

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, τον πρόεδρο κύριο Θανάση Βασιλειάδη και τα μέλη του ΔΣ, για την εμπιστοσύνη τους και υποσχόμαστε ότι όλα τα μέλη της ομάδας θα δουλέψουν εντατικά για την ανασυγκρότηση του αθλήματός μας, μέσα από τις διαδικασίες που ορίζει ο αθλητικός νόμος, αλλά και με αίσθημα δικαίου για όλους, με όλες τις διόδους επικοινωνίας ανοιχτές.

Ελάτε να χτίσουμε αυτό που όλοι σιγοψιθυρίζουμε και ζητάμε: την εμπιστοσύνη. Με βήματα μικρά μα σταθερά, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματός μας, μέσα από τα σωματεία, τους αθλητές, τις ακαδημίες και τις Εθνικές ομάδες, με την βοήθεια της ΕΓΟ στην οποία πλέον υπαγόμαστε.

Στη δυσκολότερη περίοδο, μέσα στην κρίση, θα παλέψουμε όλοι μαζί για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά, μαθαίνοντας απ τα λάθη μας, τις προϋποθέσεις της αυτονομίας μας.
Υπάρχουμε 30 χρόνια και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, σε πείσμα των καιρών και των προβλημάτων, γιατί πάνω από όλα αγαπάμε αυτό που όλοι μαζί δημιουργήσαμε και συντηρήσαμε τόσα χρόνια, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά περισσότερο μέσα στο μυαλό και την καρδιά του.


Για την ομάδα εργασίας

Τάκης Αδαμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.