Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Απάντηση στην επιστολή Αφοί Σιβισίδη ΑΒΕΕ








Τομέας Επικοινωνίας
Αριθ Πρωτ 10 / 1 Ιουνίου 2015


Θέμα: Απάντηση στην επιστολή Αφοί Σιβισίδη ΑΒΕΕ


Αγαπητή κυρία Σιβισίδη καλή σας ημέρα,

Σε απάντηση της επιστολής σας με ημερομηνία 28 Μαΐου 2015 προς την Ομάδα Εργασίας, παρακαλώ σημειώστε.

Ο ρόλος της Ομάδας Εργασίας είναι να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες δομές και διαδικασίες, έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το Άθλημα με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα.

Είναι πολύ φυσιολογικό, η μετάβαση του Αθλήματος από την ΕΟΜ στην ΕΓΟ με την Υπουργική Απόφαση με ΑΔΑ: 7ΕΑΠΓ-Α1Χ, την 31.12.2014, τα κωλύματα για τα οποία δεν κατάφερε μέχρι σήμερα η ΓΓΑ να δώσει λύσεις και η ένταξη του Αθλήματος σε μια άλλη Ομοσπονδία και ουσιαστικά η δημιουργία εκ του μηδενός μιας νέας δομής του Αθλήματος, να δημιουργούν σε πρώτη φάση καθυστερήσεις και προβλήματα στον καθορισμό αρμοδιοτήτων.

Η Ομάδα Εργασίας δεν έχει καμία απολύτως δέσμευση ή διαμάχη, με εταιρείες ή οργανισμούς και αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο από την μέχρι σήμερα πορεία της. Άλλωστε, από την έγγραφη επικοινωνία που είχατε με τον Τομέα Οικονομικών και Marketing της Ομάδας Εργασίας, πιστεύουμε ότι λάβατε όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις εγγράφως και μάλιστα μόλις σε 30 λεπτά. Σε κάθε περίπτωση, ο συγκεκριμένος Τομέας είναι και ο μόνος αρμόδιος για να σας απαντήσει σε όλα τα θέματα τα οποία θίξατε, όπως και έγινε.

Η ανακοίνωση της Ομάδας Εργασίας, με ημερομηνία 25 Μαΐου 2015 και αριθμό πρωτοκόλλου ΤΕΜ 6/25-.5.2015 στην οποία αναφέρεστε, περιγράφει συγκεκριμένα περιστατικά τα οποία συνέβησαν κατά την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας τα οποία επιβεβαιώνονται από όλους τους παρισταμένους και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν “μονόπλευρα”, “αυθαίρετα” ή “μη αντικειμενικά”.
Επίσης, αυτή η ανακοίνωση σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ούτε έμμεση ή άμεση δυσφήμιση της εταιρείας σας, ούτε βέβαια και άμεση ή έμμεση διαφήμιση τρίτων προσώπων ή επιχειρήσεων.
Σχετικά με την αναφορά σας στην κ. Κρητίδη, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε, ότι η ανακοίνωση ήταν σε γνώση όλων των μελών της Ομάδας Εργασίας, τα οποία την προσυπογράφουν και σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε ότι αυτή δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις.

Σχετικά με την αναφορά σας για αλληλογραφία από την εταιρεία σας, δέκα ημέρες πριν από την ημέρα της προπόνησης, πραγματικά δεν γνωρίζουμε σε ποιόν αποστείλατε αυτή την αλληλογραφία, πάντως είναι ξεκάθαρο ότι δεν την αποστείλατε σε κάποιο από τα μέλη της Ομάδας Εργασίας, τα οποία είναι και τα μόνα αρμόδια για να σας δώσουν τις ανάλογες απαντήσεις.

Αναγνωρίζουμε το γεγονός, ότι πιθανόν να είχε δημιουργηθεί εκνευρισμός σε στελέχη ή συνεργάτες της εταιρείας σας, από την λανθασμένη σε πρώτη φάση προφορική σας ενημέρωση από συνεργάτες της Ομάδας Εργασίας να επικοινωνήσετε απευθείας με την ΕΓΟ, από την οποία δεν καταφέρατε να λάβετε συγκεκριμένες απαντήσεις, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει συζητήσεις και πράξεις σε βάρος της Εθνικής Ομάδας.

Όπως λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός, κάθε αρχή και δύσκολη.

Σας παρακαλούμε να αποδεχθείτε ως απόλυτα επαρκή την παραπάνω απάντηση και σε συνάρτηση με την απόλυτη δέσμευση μας για διαφάνεια και νομιμότητα στις προμήθειες και τις συνεργασίες, ας κλείσει εδώ ο κύκλος αυτής της αντιπαράθεσης, ο οποίος μόνο κακό μπορεί να κάνει τόσο στην Εθνική Ομάδα όσο και στην μελλοντική μας συνεργασία.

Με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας και σεβασμό,

Το σύνολο των μελών της Ομάδας Εργασίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.